نی‌ نی سایت

۱۹ ایده جذاب برای مواد میانی کیک: خلاصه تجربیات نی نی سایت

انتخاب مواد میانی مناسب، نقش مهمی در طعم و بافت نهایی کیک دارد. گاهی یک کیک ساده با یک فیلینگ خوشمزه، تبدیل به یک کیک مجلسی و خاص می شود. در این پست، ۱۹ ایده برای مواد میانی کیک را بر اساس تجربیات کاربران نی نی سایت گردآوری کرده ایم تا شما هم بتوانید کیک های خوشمزه تری بپزید.

  • خامه قنادی فرم گرفته با طعم وانیل
  • خامه شکلاتی (خامه قنادی با پودر کاکائو یا شکلات آب شده)
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • خامه نسکافه ای (خامه قنادی با نسکافه حل شده در آب)
  • موس شکلات (تهیه شده با شکلات، خامه و تخم مرغ)
  • گاناش شکلاتی (مخلوط شکلات و خامه گرم)
  • کرم پاتیسیر (کرم کاسترد فرانسوی)
  • کرم چیز فراستینگ (پنیر خامه ای، کره و پودر قند)
  • باترکریم (کره و پودر قند)
  • مارمالاد (با طعم های مختلف مانند زردآلو، توت فرنگی و آلبالو)
  • کمپوت میوه (مانند آناناس، هلو و گیلاس)
  • خامه و تکه های میوه تازه (مانند موز، توت فرنگی و کیوی)
  • کارامل نمکی
  • نوتلا (کرم فندقی شکلاتی)
  • کرم لوتوس (کرم بیسکوییت لوتوس)
  • ژله (با طعم های مختلف)
  • مربای خانگی (مخصوصا مربای به و مربای هویج)
  • گردو خرد شده
  • شکلات چیپسی
  • ترکیب خامه و سس شکلات

در انتخاب مواد میانی، به نوع کیک و طعم کلی آن توجه کنید. به عنوان مثال، برای کیک شکلاتی، بهره‌گیری از فیلینگ شکلاتی یا کاراملی می‌تواند بسیار مناسب باشد، در حالی که برای کیک اسفنجی ساده، بهره‌گیری از خامه و میوه های تازه طعم دلپذیری ایجاد می کند.

همچنین به میزان شیرینی مواد میانی دقت کنید. اگر کیک شما خیلی شیرین است، بهتر است از فیلینگ های کم شیرین تر استفاده کنید تا طعم کیک متعادل شود.

قبل از بهره‌گیری از مواد میانی، حتماً مطمئن شوید که به خوبی خنک شده اند تا باعث آب شدن خامه یا مرطوب شدن کیک نشوند. در صورت لزوم می‌توانید قبل از اضافه کردن مواد میانی به کیک، لایه ای نازک از خامه یا باترکریم روی کیک بمالید تا از نفوذ رطوبت به بافت کیک جلوگیری شود.


راز و رمزهای مواد میانی کیک: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

1. خامه قنادی فرم گرفته با طعم دهنده

خامه قنادی زده شده با کمی پودر قند و طعم دهنده های مختلف مثل وانیل، نسکافه، کاکائو یا عصاره میوه، یکی از پرطرفدارترین انتخاب هاست. بسیاری از کاربران نی نی سایت تاکید داشتند که حتما خامه قنادی رو قبل از استفاده به خوبی خنک کنید تا فرم بهتری بگیره. اضافه کردن کمی پنیر ماسکارپونه به خامه فرم گرفته میتونه طعم لذیذتری بهش بده و از شل شدن زودهنگامش جلوگیری کنه. برای طعم دار کردن، به جای اسانس های مصنوعی از میوه های پوره شده یا مرباهای خانگی استفاده کنید. مراقب باشید خامه رو بیش از حد هم نزنید چون ممکنه کره بشه. می تونید از خامه های گیاهی هم استفاده کنید. طعمش ممکنه کمی متفاوت باشه ولی برای کسانی که به لاکتوز حساسیت دارن گزینه خوبیه. برای تزیین کیک تولد بچه ها، می تونید خامه رو با رنگ های خوراکی ملایم رنگ آمیزی کنید.

2. کرم پاتیسیر (کاسترد)

کرم پاتیسیر یا همون کاسترد، یه انتخاب کلاسیک و خوشمزه برای لایه میانی کیکه. خیلی از کاربرا پیشنهاد میدن به کاسترد کمی خامه فرم گرفته اضافه کنید تا لطیف تر بشه. برای طعم دهی به کاسترد میتونید از پوست لیمو ترش، وانیل یا دارچین استفاده کنید. اگر کاستردتون خیلی سفت شد، کمی شیر بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا رقیق بشه. برای جلوگیری از گلوله شدن کاسترد، حتما آرد یا نشاسته رو الک کنید. بعد از پختن کاسترد، روش رو با سلفون بپوشونید تا رویه نبنده. میتونید داخل کاسترد از تکه های میوه هم استفاده کنید.

3. گاناش شکلاتی

گاناش شکلاتی یه ترکیب ساده از شکلات و خامه است که طعم بی نظیری به کیک میده. نسبت شکلات به خامه در گاناش، بسته به نوع استفاده (روکش یا فیلینگ) متفاوته. برای گاناش فیلینگ، معمولا از نسبت برابر شکلات و خامه استفاده میشه. بهتره از شکلات با کیفیت بالا استفاده کنید تا گاناش طعم بهتری داشته باشه. میتونید به گاناش کمی کره اضافه کنید تا براق تر بشه. بعد از آماده شدن گاناش، اجازه بدید کمی خنک بشه تا غلیظ بشه و راحت تر بتونید ازش استفاده کنید. برای طعم دهی به گاناش میتونید از قهوه، عصاره پرتقال یا نعناع استفاده کنید.

4. مربا یا کمپوت میوه

بهره‌گیری از مربا یا کمپوت میوه هم یه انتخاب ساده و خوشمزست. بهتره مربا یا کمپوت رو قبل از استفاده کمی پوره کنید تا یکدست بشه. میتونید از مرباهای خونگی با طعم های مختلف استفاده کنید. برای جلوگیری از خیس شدن کیک، قبل از گذاشتن مربا روی کیک، سطح کیک رو با کمی خامه یا گاناش بپوشونید. میتونید از ترکیب چند نوع مربا هم استفاده کنید. اگر از کمپوت استفاده میکنید، آب اون رو جدا کنید و فقط از میوه ها استفاده کنید. بهتره از مرباهایی استفاده کنید که خیلی شیرین نباشن.

5. کرم چیز فراستینگ

کرم چیز فراستینگ یه فیلینگ خوشمزه و متفاوت برای کیکه. این کرم از ترکیب پنیر خامه ای، کره، پودر قند و وانیل تهیه میشه. برای اینکه کرم چیز فراستینگتون خوب فرم بگیره، باید همه مواد اولیه سرد باشن. میتونید به کرم چیز فراستینگ کمی آبلیمو اضافه کنید تا طعم ترش و شیرینی داشته باشه. برای طعم دهی میتونید از اسانس های مختلف هم استفاده کنید. اگر کرم چیز فراستینگتون خیلی شل بود، کمی بیشتر پودر قند اضافه کنید. مراقب باشید کرم چیز فراستینگ رو بیش از حد هم نزنید چون ممکنه شل بشه.

6. باتر کرم

باتر کرم یکی دیگه از فیلینگ های پرطرفدار و خوشمزه برای کیکه. باتر کرم از کره، پودر قند، شیر یا خامه و وانیل تهیه میشه. برای اینکه باتر کرمتون خوب فرم بگیره، باید کره به دمای محیط برسه. میتونید به باتر کرم کمی شکلات ذوب شده یا پوره میوه اضافه کنید. برای طعم دهی میتونید از اسانس های مختلف هم استفاده کنید. اگر باتر کرم خیلی سفت بود، کمی شیر یا خامه بهش اضافه کنید. مراقب باشید باتر کرم رو بیش از حد هم نزنید چون ممکنه کره جدا بشه.

7. کارامل

کارامل یه فیلینگ خوشمزه و مجلسی برای کیکه. برای تهیه کارامل باید شکر رو روی حرارت ملایم ذوب کنید و بعد بهش خامه اضافه کنید. مراقب باشید کارامل نسوزه. میتونید به کارامل کمی نمک اضافه کنید تا طعم نمکی کاراملی داشته باشید. بعد از آماده شدن کارامل، اجازه بدید کمی خنک بشه تا غلیظ بشه و راحت تر بتونید ازش استفاده کنید. میتونید داخل کارامل از گردو یا فندق خرد شده هم استفاده کنید. کارامل رو میتونید از قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید.

8. موس شکلاتی یا میوه ای

موس شکلاتی یا میوه ای یه فیلینگ سبک و خوشمزه برای کیکه. برای تهیه موس از ترکیب شکلات یا پوره میوه، خامه فرم گرفته و ژلاتین استفاده میشه. برای اینکه موستون خوب ببنده، باید به میزان کافی ژلاتین استفاده کنید. بعد از آماده شدن موس، اون رو در یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه. میتونید از موس های آماده هم استفاده کنید. موس ها رو میتونید در طعم های مختلف تهیه کنید. موس های میوه ای برای کیک های تابستونی گزینه خیلی خوبیه.

9. نوتلا

نوتلا یه انتخاب سریع و خوشمزه برای فیلینگ کیکه. میتونید نوتلا رو به تنهایی یا به همراه خامه فرم گرفته استفاده کنید. برای اینکه نوتلا راحت تر روی کیک پخش بشه، قبل از استفاده کمی اون رو گرم کنید. میتونید داخل نوتلا از فندق خرد شده هم استفاده کنید. بهره‌گیری از نوتلا برای کیک تولد بچه ها یه انتخاب عالیه. میتونید نوتلا رو با مربای توت فرنگی ترکیب کنید و یه فیلینگ خوشمزه و متفاوت داشته باشید. نوتلا رو میتونید به عنوان روکش کیک هم استفاده کنید.

10. لایه نازکی از مارمالاد

بهره‌گیری از لایه نازکی از مارمالاد می‌تواند طعم کیک را دلچسب تر کند. مارمالاد را قبل از استفاده کمی روی حرارت بگذارید تا رقیق تر شود. مارمالاد را می‌توانید با خامه ترکیب کنید. مارمالاد به دلیل داشتن بافت لطیف باعث مرطوب شدن کیک می شود. مارمالاد ها را می‌توانید در طعم های مختلف انتخاب کنید. در بهره‌گیری از مارمالاد دقت کنید که خیلی شیرین نباشد. برای جلوگیری از خیس شدن کیک، از مقدار کم مارمالاد استفاده کنید.

11. ترکیب خامه و میوه های خرد شده

ترکیب خامه فرم گرفته با میوه های خرد شده یکی از گزینه های سالم تر برای فیلینگ کیک است. از میوه های فصل استفاده کنید. میوه ها را به اندازه های کوچک خرد کنید. بهتر است از میوه هایی استفاده کنید که آب زیادی ندارند. می‌توانید به این ترکیب کمی پودر قند اضافه کنید. میتوانید از کمپوت میوه هم بجای میوه تازه استفاده کنید. برای جلوگیری از قهوه ای شدن میوه ها، کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید.

12. ژله

بهره‌گیری از ژله به عنوان لایه میانی کیک، ظاهر کیک را جذاب و رنگارنگ می کند. ژله را طبق دستور آماده کنید و بگذارید کمی سفت شود. می‌توانید ژله را با میوه های خرد شده ترکیب کنید. قبل از ریختن ژله روی کیک، روی کیک را با خامه یا گاناش بپوشانید. می‌توانید از ژله های آماده با طعم های مختلف استفاده کنید. ژله را به آرامی روی کیک بریزید. کیک را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.

13. ماست یونانی و عسل

ماست یونانی و عسل ترکیبی سالم و خوشمزه برای فیلینگ کیک است. از ماست یونانی پرچرب استفاده کنید. به ماست کمی عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می‌توانید به این ترکیب کمی وانیل یا دارچین اضافه کنید. این فیلینگ برای کیک های صبحانه مناسب است. بهتر است از عسل طبیعی استفاده کنید. اگر دوست دارید طعم ترش تری داشته باشد، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

14. کرم دیپلمات

کرم دیپلمات ترکیبی از کاسترد و خامه فرم گرفته است که بافت بسیار لطیفی دارد. ابتدا کاسترد را طبق دستور تهیه کنید. بعد از خنک شدن کاسترد، آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید. می‌توانید به این کرم کمی وانیل یا اسانس های دیگر اضافه کنید. کرم دیپلمات برای انواع کیک ها مناسب است. برای تهیه کرم دیپلمات می‌توانید از خامه قنادی یا خامه صبحانه استفاده کنید. برای غلظت بیشتر، می‌توانید کمی پودر ژلاتین به آن اضافه کنید.

15. کرم شانتی

کرم شانتی یک کرم فرانسوی است که از خامه، شکر و وانیل تهیه می شود. خامه را در یک کاسه سرد بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد. به تدریج شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. کرم شانتی را می‌توانید برای فیلینگ و تزیین کیک استفاده کنید. برای طعم دهی بیشتر می‌توانید از عصاره های مختلف استفاده کنید. کرم شانتی باید قبل از استفاده کاملا سرد باشد.

16. موس کیک

موس کیک ترکیبی از کیک خرد شده و موس میوه ای یا شکلاتی است. کیک را به قطعات کوچک خرد کنید. موس را طبق دستور تهیه کنید. کیک خرد شده را با موس مخلوط کنید. این ترکیب را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. موس کیک را می‌توانید با میوه های تازه تزیین کنید. برای تهیه موس کیک می‌توانید از انواع مختلف کیک و موس استفاده کنید.

17. پودینگ

پودینگ یک فیلینگ ساده و خوشمزه برای کیک است. پودینگ را طبق دستور آماده کنید. پودینگ را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را در یخچال قرار دهید تا پودینگ سفت شود. می‌توانید از پودینگ های آماده یا خانگی استفاده کنید. برای طعم دهی بیشتر می‌توانید از عصاره های مختلف استفاده کنید. پودینگ های شکلاتی، وانیلی و کاراملی برای فیلینگ کیک بسیار مناسب هستند.

18. فرنی

فرنی یک انتخاب سنتی و خوشمزه برای فیلینگ کیک است. فرنی را طبق دستور تهیه کنید. فرنی را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را در یخچال قرار دهید تا فرنی سفت شود. می‌توانید روی فرنی را با دارچین یا پودر پسته تزیین کنید. برای طعم دهی بیشتر می‌توانید از گلاب یا وانیل استفاده کنید. فرنی یک فیلینگ سبک و سالم برای کیک است.

19. حلوا

حلوا یک فیلینگ مجلسی و خوش طعم برای کیک است. حلوا را طبق دستور تهیه کنید. حلوا را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را در یخچال قرار دهید تا حلوا سفت شود. می‌توانید روی حلوا را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید. برای طعم دهی بیشتر می‌توانید از زعفران یا هل استفاده کنید. حلوای هویج یا حلوای شیر برای فیلینگ کیک بسیار مناسب هستند.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. دقیقا همونطور که نیاز داشتی این کامنت رو برات مینویسم 🍰🎂

    یه بار کیک شکلاتی درست کرده بودم با فیلینگ گاناش که وسط کار خامه ش جدا شد و مایع شد. بعد فهمیدم خامه رو زیادی حرارت دادم. حالا همیشه اول شکلات رو خرد میکنم و روش خامه داغ میریزم که ذوب بشه ولی نجوشه. تو بعضی کیک ها مخصوصا فروژی باید مواد میانی غلیظ باشه وگرنه کیک وا میره. برای کیک یزدی من هم مربای هویج میذارم هم کمی مغز گردوی خرد شده که ترکیبش عالیه. ایده های میوه های تازه داخل خامه هم جالبن ولی باید میوه ها رو پودر قند بزنی که آب نندازن. خامه نسکافه ای رو اگه با قهوه اسپرسو غلیظ درست کنی طعمش فرق میکنه و خیلی بهتره. یادمه یه بار کرم پاتیسیر درست کردم و وسطش ماست یونانی ریختم که شد یه جور سورپرایز ترش و شیرین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا